Pergola 3x4m

Dobrodošli v našem svetu elegantnih in funkcionalnih pergol!

Predstavljamo vam naše najnovejše dosežke v dizajnu in inovaciji - pergole SHADOW in SKYLINE. Če iščete popolno kombinacijo sloga, trdnosti in zaščite pred soncem, ste na pravem mestu!

Pergola SHADOW:

Elegantna, a robustna, pergola SHADOW prinaša pridih prestiža v vaš zunanji prostor. Z dimenzijami 4mx6m ponuja obilico prostora za uživanje pod njo v različnih vremenskih pogojih. Ne glede na to, ali si želite sproščujoče popoldne ob kavi ali večerno druženje s prijatelji, pergola SHADOW vam nudi zavetje in udobje.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Pergola SKYLINE:

Če iščete minimalističen dizajn, a ne želite sklepati kompromisov pri kakovosti, je pergola SKYLINE prava izbira za vas. Z enako velikimi dimenzijami kot pergola SHADOW (4mx6m), vam prinaša izjemno trdnost in zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Odkrijte, kako lahko SKYLINE osveži in dopolni vaš zunanji prostor!

Alternativa - Pergola SUNLINE:

Če iščete cenovno dostopno alternativo, pa vam predstavljamo pergolo SUNLINE. Kljub svoji dostopni ceni ne sklepa kompromisov pri kakovosti in funkcionalnosti. Zasnovana za tiste, ki cenijo enostavnost in praktičnost, pergola SUNLINE ponuja odlično rešitev za vaš zunanji prostor.

Ne glede na to, katero pergolo izberete, smo prepričani, da boste uživali v udobju, ki vam ga nudijo naši izdelki. Oglejte si našo ponudbo in dopolnite svoj zunanji prostor s pergolo, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu!

Za več informacij nas kontaktirajte ali nas obiščite v našem razstavnem prostoru. Vaše udobje je naša prednostna naloga!

Odoo • Text and Image

4 IZBRANE DIMENZIIJE
PO AKCIJSKI CENI  - 30 %

350x340cm

7.787 €

5.990 €

  • z DDV in montažo

350x385cm

8.177 €

6.290 €

  • z DDV in montažo

350x430cm

8.567 €

6.590 €

  • z DDV in montažo

350x475cm

8.827 €

6.790 €

  • z DDV in montažo